Young investors group

Vermogensbeheer en beleggen voor jongeren!
 

Young investors meeting

Young investors meeting - 2e Editie

De 2e editie van de Young investors meeting zal plaatsvinden op donderdag 13 december 2018. Speciaal voor deze editie heb ik 2 gastsprekers uitgenodigd; Nick Bakker en Ronald Kok. Ik zal uitleggen welke stappen je moet zetten om goed te beginnen in de investeringswereld. Ik geef echter al een goede tip voordat de meeting plaatsvindt: Je moet hard willen werken en geduld hebben. Nick Bakker staat zelf op het Beursplein 5: waar de schermenhandel plaatsvindt en waar vroeger ook de optiehandel nog plaatsvond. Hij kan ons vertellen over de snelle handel in aandelen. Ronald Kok zit ook al heel lang in de beleggingswereld; Hij gelooft echter niet in de daghandel en heeft veel meer interesse in de langere termijn. 
Young investors meeting - 1e Editie

Nadat ik een lange tijd met het idee liep om andere jongeren te gaan helpen met beleggen ben ik gaan nadenken hoe ik dit het best kon doen. Het is namelijk erg ingewikkeld om mensen in een korte tijd uit te leggen wat beleggen nou eigenlijk echt is. 

Nadat ik contact had opgenomen met Peter Siks (beleggingstrainer bij Binck) kwam alles in een stroomversnelling. Er bleek veel interesse te zijn in het delen van kennis richting de jongeren. Veel volwassenen die ik sprak gaven aan dat het een geweldig idee is om jongeren de weg te tonen naar de beurs.

En als resultaat vond de eerste editie van de jonge beleggers avond plaats op 21 juni 2018. Het was een gezellige avond en iedereen kreeg de kans om vragen te stellen en te discussiëren met echte experts uit de beleggingswereld!