Young investors group

Vermogensbeheer en beleggen voor jongeren!
 

Welkom op onze website!

 

Wat is de Young investors group?

De Young investors groep is een initiatief om jongeren wegwijs te maken in de investeringswereld. De bedoeling is om kennis te delen en een community op te bouwen van jongeren die op elkaar kunnen bouwen. Dit wordt bereikt door middel van evenementen waar gastsprekers uit verschillende sectoren hun ervaring en kennis delen. De focus ligt op dit moment nog hoofdzakelijk op de aandelenmarkt; hier heb ik zelf het meeste ervaring mee en heb ik me het meest in verdiept.

Wie ben ik zelf ( Yoran Akdemir ) ?

Ik ben een 19 jarige scholier die de opleiding architectuur en bouwkunde volgt. Naast mijn opleiding heb ik veel kennis opgedaan van historie (hoofdzakelijk geopolitieke historie en economie) en ben ik al bezig met beleggen sinds ik 14 jaar oud was. Naast mijn school heb ik altijd drukke bijbaantjes gehad. Omdat veel klasgenoten/vrienden uit mijn omgeving probeerde te begrijpen waar ik mee bezig was wanneer er grafieken en cijfers op mijn scherm stonden, besloot ik om de Young investors group op te zetten.

Hoe is dit initiatief ontstaan

Na jaren bezig te zijn geweest met beleggen viel het mij op dat de meeste beleggers als doel hebben om vermogen op te bouwen voor hun pensioen. De meeste beleggers die ik ken zijn dan ook personen tussen de 35 - 65 jaar. Het zit echter zo; hoe eerder je begint met beleggen, hoe meer je rendement je kan maken.

Het is dus een gemiste kans voor jongeren om niet vroeg te beginnen met beleggen. Vooral met het oog op de onzekere toekomst als je kijkt naar de pensioenen en de huidige huizenmarkt in Nederland. Het wordt steeds belangrijker om zelf bezittingen en vermogen op te bouwen. Hoe eerder je er mee begint, hoe beter. 

Wat een belangrijk onderdeel is van succesvol worden in de wereld van investeren is geduld hebben en alles met passie doen.

Young investors meeting - 2e Editie

De 2e editie van de Young investors meeting zal plaatsvinden op donderdag 13 december 2018. Speciaal voor deze editie heb ik 2 gastsprekers uitgenodigd; Nick Bakker en Ronald Kok. Ik zal uitleggen welke stappen je moet zetten om goed te beginnen in de investeringswereld. Ik geef echter al een goede tip voordat de meeting plaatsvindt: Je moet hard willen werken en geduld hebben. Nick Bakker staat zelf op het Beursplein 5: waar de schermenhandel plaatsvindt en waar vroeger ook de optiehandel nog plaatsvond. Hij kan ons vertellen over de snelle handel in aandelen. Ronald Kok zit ook al heel lang in de beleggingswereld; Hij gelooft echter niet in de daghandel en heeft veel meer interesse in de langere termijn. Ticket aanschaffen

Via de onderstaande link kan je een ticket aanschaffen voor de 2e editie van de Young investors meeting.

Tickets